Выйшла марка са шчыгелам – птушкай 2018 года

ад 30 марта 2018 года

Папоўні сваю калекцыю! Міністэрства сувязі і інфарматызацыі Рэспублікі Беларусь выпусціла паштовую марку “Чорнагаловы шчыгел” з серыі “Птушка года”. Яе падрыхтавалі пры садзейнічанні АПБ.

Як уратаваць супергрызуноў?

ад 14 июня 2019 года

Хамяк, рабы суслік і вавёрка-палятуха апынуліся ў Беларусі на мяжы знікнення. Мы сабралі 10 фактаў пра нашую экалагічную ініцыятыву па іх ратаванні.

Сябры клуба АПБ «Рэдкая птушка» среди вертлявых камышовок

ад 11 июня 2019 года

8 июня мы побывали в заказнике Споровском с сябрами клуба АПБ «Рэдкая птушка». Именно здесь одна из наибольших популяций вертлявой камышовки в мире. Нам повезло увидеть и услышать этих редчайших птиц.

Встретили жука-оленя? Сообщите нам!

ад 11 июня 2019 года

Есть в Беларуси такие интересные виды, что сразу даже сложно поверить, что живут они в наших лесах, а часто и на дереве, растущем в нашем дворе. К таким видам относится жук-олень (бел. рагач).

Птичья экскурсия Free Walking Tour № 7 — приглашаем в парк Победы!

ад 10 июня 2019 года

АПБ приглашает на седьмую птичью экскурсию по паркам Минска в формате Free Walking Tour! 14 июня идём в парк Победы с орнитологом Анастасией Кузьменковой.

Як уратаваць супергрызуноў? Запрашаем на прэс-канферэнцыю 12 чэрвеня

ад 10 июня 2019 года

Прэс-канферэнцыя прысвечаная экалагічнай ініцыятыве “Хамяк, суслік і палятуха: выратаваць супергрызуноў!” праекта “Экаманіторынг”, які фінансуецца Еўрапейскім Саюзам і рэалізуецца ПРААН у партнёрстве з Мінпрыроды. Запрашаем прадстаўнікоў медыя!

Вакансия: специалист по SMM-продвижению

ад 7 июня 2019 года

Любишь дикую природу и работу в соцсетях? Присоединяйся к нашей команде — подавай резюме на вакансию до 24 июня.

Як дапамагчы свіргулю, які ўпаў

ад 7 июня 2019 года

З гэтага года 7 чэрвеня абвешчана Сусветным днём свіргуля. Як не нашкодзіць гэтай птушцы, калі вы знайшлі яе на зямлі і вырашылі дапамагчы?

Вакансия: специалист по информации и коммуникации природоохранных проектов

ад 6 июня 2019 года

Хочешь спасать дикую природу Беларуси, занимаясь коммуникациями в крупнейшей природоохранной общественной организации страны? Тогда ждём твоего резюме до 15 июня.

Навошта нам патрэбныя птушкі (нашмат болей, чым мы ім)

ад 5 июня 2019 года

Ці можаш ты ўявіць нашу планету без птушак? У Сусветны дзень навакольнага асяроддзя расказваем пра карысць, якую яны прыносяць, — а яна не абмяжоўваецца эстэтычнай каштоўнасцю. 

Другие новости  

Суслики

Хамяк, рабы суслік і вавёрка-палятуха апынуліся ў Беларусі на мяжы знікнення. Мы сабралі 10 фактаў пра нашую экалагічную ініцыятыву па

14 чэрвеня 2019

8 июня мы побывали в заказнике Споровском с сябрами клуба АПБ «Рэдкая птушка». Именно здесь одна из наибольших популяций вертлявой

11 чэрвеня 2019

Есть в Беларуси такие интересные виды, что сразу даже сложно поверить, что живут они в наших лесах, а часто и

11 чэрвеня 2019

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: